SPORTMASSAGE

 

 

 

 

 

 

 

Sportmassage

Hoofdpijn massage

Ontspanningsmassage

Medical tapen

Lymf Taping

Tarieven

E-mail

Veel gestelde vragen

Links

 

 

Home

Wie zijn wij

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tegenwoordig willen we gezonder leven en sporten speelt daar een belangrijke rol in. Daarbij maakt het niet uit of u recreatief sport of prestaties op topniveau levert. Sportmassage is in beide situaties de manier om vˇˇr en na de inspanning het herstel van spieren te bevorderen.

Deze vorm van massage wordt onder meer toegepast om afvalstoffen uit de spieren te verwijderen, de bloedsomloop en stofwisseling gunstig te be´nvloeden en gewrichten te ontlasten. Mede hierdoor kan het lichaam zich sneller herstellen van geleverde prestaties en kunnen blessures worden voorkomen. Preventie gaat verder dan masseren alleen. Daarbij kunt u denken aan persoonlijk advies met betrekking tot oefeningen, keuze van materiaal en meer.

Toch een blessure en weer willen beginnen met sporten? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Door middel van een gedegen vragenlijst, inspectie en functietesten kunnen wij de aard van de eventuele klachten achterhalen en zo nodig een behandelplan opstellen. Sportmassage, in combinatie met advies, (medical) tapen of bandageren leidt er dan toe dat u en uw spieren weer optimaal kunnen genieten van uw sport!

Onze activiteiten beperken zich niet alleen tot onze praktijkruimte maar kunnen ook op locatie worden uitgevoerd. Eerste hulp bij sportongevallen behoort in dat geval ook tot de mogelijkheden.

 

Privacyverklaring

 

(SPORT)MASSAGE