HOOFDPIJN MASSAGE

 

 

 

 

 

 

 

 

Sportmassage

Hoofdpijn massage

Ontspanningsmassage

Medical tapen

Lymf Taping

Tarieven

E-mail

Veel gestelde vragen

Links

 

 

Home

Wie zijn wij

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoofdpijn kan veroorzaakt worden door bijvoorbeeld overbelasting van rug, nek en schouders, een verkeerde lichaamshouding, sociale of psychische spanningen en vermoeidheid. Veel van deze oorzaken hebben een negatieve invloed op wervelkolom en zenuwstelsel of vinden er juist hun oorsprong.

Hoofdpijnmassage bestaat uit een aantal behandelingen, waarbij de spieren en wervels in de nek, schouders en rug los worden gemaakt door middel van sportmassage en mobilisatietechnieken.

Vaak blijkt er een zenuw licht bekneld te zitten. Door rondom de wervels intensief te masseren en de wervels te mobiliseren kunnen deze beknellingen opgeheven worden en klachten doen verminderen of helemaal laten verdwijnen.

Elke behandeling wordt voorafgegaan door een onderzoek, waarbij gekeken wordt naar de oorzaak en de aard van de klachten. Direct na de behandeling en bij vervolgbehandelingen wordt dit onderzoek ter controle herhaald, om eventuele vorderingen te registreren.

Aanvullend op, of ter ondersteuning van de behandelingen maken wij ook regelmatig gebruik van Medical Taping, Lymf Taping en het geven van (ontspannings)oefeningen.

Indien u last heeft van osteoporose en/of artrose in de nek, dan is deze behandelmethode helaas niet geschikt voor u. Alléén massage is dan eventueel wel mogelijk.

Bij twijfel of verdere vragen kunt u ons natuurlijk gerust altijd even bellen op 055-3012981 of raadpleeg uw arts of specialist.

Privacyverklaring

 

(SPORT)MASSAGE